Profiel

image

We moeten aan steeds meer eisen voldoen om goed te kunnen functioneren in onze maatschappij, op het werk en in persoonlijke relaties. Vele coaches, behandelaren en trainers bieden hun expertise aan om ons hierin te sterken.

Bij tegenslag in het leven is men doorgaans in staat weer op te staan en de problemen het hoofd te bieden. Soms is echter hulp van buitenaf nodig om dat herstelproces weer op gang te brengen. Thera-π biedt deze hulp om weer goed te kunnen functioneren in de maatschappij.

Thera-π is opgericht door Thera van Mansfeld. Ze volgde studies Milieukunde in Utrecht en Klinische Psychologie in Amsterdam. Hierna werkte zij ruim vijf jaar bij Gedragsadviesbureau Behaviour en Fourstar Midden BV. Hier versterkte zij het psychologen team en bood supervisie aan jonge psychologen. De problematiek die zij bij deze cliënten tegenkwam inspireerde haar tot het volgen van een EMDR opleiding bij de Jongh en ten Broeke. Zij is nu gecertificeerd EMDR behandelaar.

Thera is empatisch doch confronterend. Zij kan goed luisteren, vraagt door naar de essentie en gelooft dat de mens de sleutel tot herstel in zichzelf heeft liggen.

Zij heeft  ervaring met het behandelen met EMDR van trauma door: pesten, verkeersongeval, gestagneerde rouwverwerking, relatie problematiek, verwaarlozing, huiselijk geweld, mishandeling, aanranding, stalken, seksueel misbruik en getuigenis van martelingen.

bekijk ook haar profiel op LinkedIn

image

Een gedachte over “Profiel

  1. therapi2012 Berichtauteur

    Nathalie Vonk
    Rehabilitation Assistant (RHA) at Revalis

    “Thera is een psycholoog zoals je zou verwachten: aardig, begripvol maar vooral confronterend en recht door zee. Ze kan heel goed overweg met de cliënten met meervoudige problemen en/of met complexe situaties. Ze heeft oog voor zowel de menselijke aspecten als voor de organisatorische -en financiële kanten van een organisatie. Daarnaast is het een absolute teambuilder en een prima collega.” 14 september 2010
    Nathalie Vonk gaf leiding aan Thera van Mansfeld bij Gedragsdeskundig Adviesbureau Behaviour

Reacties zijn gesloten.